Albin Lee Meldau i så mycket bättre

GöteborgNu är en övningstidning för journalistutbildningen vid Göteborgs universitet. Den uppdateras vid våra redaktionella övningar. Senaste uppdatering 220505.

Albin Lee Meldau anländer till 2018 säsong av "Så mycket bättre". Foto: Karl Melander/TT

Publicerad: 3 maj, 2022 10:15
Göteborgsartisten Albin Lee Meldau tillbaka i "Så mycket bättre"

”Så mycket bättre” är tillbaka och bjuder på ett kärt återseende. Albin Lee Meldau sätter sig på färjan till Gotland och Burgsvik för andra gången.

Sångaren och låtskrivaren Albin Lee Meldau är klar för årets säsong av ”Så mycket bättre”. Det är andra gången som han medverkar. Senast han gästade var 2018.

”Jag ser verkligen fram emot att vara med igen, ska bli roligt att få visa vem jag är i dag och självklart hoppas jag att mina musikaliska tolkningar uppskattas av både mina medverkande artistkollegor och tittarna”, säger han i ett pressmeddelande.

Albin Lee Meldau är aktuell med en sommarturné, flertalet kommande singelsläpp och med ett nytt album på engelska som är planerat till 2023. Han är också Grammisnominerad till årets visa/singer-songwriter för den ep:n ”Epistlar”.

”Så mycket bättre” spelas in i sommar i Burgsvik på Gotland. Sedan tidigare är det klart att Molly Hammar, Olle Jönsson, Norlie & KKV och Måns Zelmerlöw kommer att delta i programmet och fler deltagare kommer också att avslöjas senare.

Årets säsong av ”Så mycket bättre” har premiär på TV4 och TV4 Play i oktober.